از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز گرامی داشت به عمل آمد

akbari_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۹/۱۳ - ۹:۳۳
مولوی محمد اسحق صاحبزاده

وزارت صحت‌عامه در نشستی از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز با شعار" برای صحت بهتر خون خود را به خاطر اچ آی وی معاینه نمائید" گرامی داشت به عمل آورد.

مولوی محمد اسحق صاحبزاده معین مالی واداری وزارت صحت‌عامه هدف گرامی داشت از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز را بلند بردن آگاهی عامه، دسترسی بیماران مصاب به ایدز به خدمات صحی و شریک نمودن معلومات در این مورد می‌داند.

علاوه بر آن معین مالی و اداری گفت: رهبری امارت اسلامی و وزارت صحت‌عامه در تلاش اند تا بتوانند خدمات بهتر و دستری به خدمات صحی را برای نیازمندان در سراسر کشور فراهم نمایند که تلاش ها در این راستا جریان دارد.

همچنان در ادامه این نشست پیام محترم داکتر قلندر عباد وزیر صحت‌عامه کشور به خاطر گرامی داشت از روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز به خوانش گرفته شد که در آن از کارکردهای وزارت صحت‌عامه در امر مبارزه با بیماری ایدز و رسیدگی به وضعیت صحی بیماران مصاب به این بیماری یاد آوری شده بود.

از سوی‌هم داکتر بسم الله رییس کنترول امراض ساری، داکتر شریف احمد احمد زی رییس برنامه کنترول بیماری ایدز وزارت صحت‌عامه، خانم سوریو نماینده دفتر ( UNDP ) و داکتر محمد اختر نماینده سازمان جهانی صحت در مورد روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز سخنرانی نمودند.

قابل تذکر است که در افغانستان نظر به آمار های ارایه شده سازمان جهانی صحت 1/0 فیصد مردم به ایدز مبتلا بوده و تا اخیر سال 2022 حدود 12000 تن به این بیماری مصاب شده اند که از این میان 3492 تن آنان از طریق برنامه کنترول امراض ساری وزارت صحت‌عامه ثبت، راجستر و   رسیدگی صورت گرفته استبرای شان

 

روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز

روز جهانی مبارزه با بیماری ایدز

 

 

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۴/۱۳ - ۸:۴۰
Background image

کار ساخت دوباره بخش نیمه‌تمام تعمیر شفاخانه تخصصی و ثالثی وزیر محمد اکبر خان، با هزینه مالی ۴۰ میلیون افغانی از سوی وزارت صحت‌عامه از سر گرفته شد

در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شد، محترم قاری عبدالولی صدیقی معین مالی و اداری وزارت صحت‌عامه، رؤسای مرکزی این وزارت، مسئولان شفاخانه وزیر محمد اکبر خان، داکتران و کارکنان صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۵
Background image

کار ساخت سه مرکز صحی به ارزش ۷۲ میلیون افغانی، در ولایت هلمند آغاز شد

این مراکز علاوه بر گسترش خدمات صحی، زمینه دسترسی هزاران تن از باشنده گان این ولسوالی‌ها را به خدمات صحی بهتر و آسان‌تر فراهم خواهند کرد.

همچنان، داکتر نقیب الله فاتح رئیس صحت عامه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۲:۵۱
Background image

محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه و هیئآت همراهش، از شفاخانه ۱۰۰ بستر برچی در کابل  دیدار نمودند

در جریان این دیدار، محترم معین عرضه خدمات صحی بخش‌های مختلف این شفاخانه را بررسی نمود و روند ارائه خدمات صحی، وضعیت تداوی بیماران، موجودیت دوا و تجهیزات طبی، امور کاری شفاخانه، حضور و. . .

BACK TO NEWS