یک محموله تجهیزات طبی و دوا به ولایت لوگر مساعدت شد

Panah_moph
چهارشنبه ۱۴۰۱/۱/۱۷ - ۱۰:۴۶
یک محموله تجهیزات طبی و دوا به ولایت لوگر مساعدت شد

چهارشنبه، 17 حمل 1401

ریاست صحت عامه ولایت لوگر از دریافت یک محموله کمکی تجهیزات و دوا به این ولایت خبر داد.

این محموله شامل دستگاه های سونوگرافی، مانیتور، دستگاه اکسیجن ساز و دوا با ارزش بیش از سه ملیون افغانی می‌باشند.

داکتر قدرت الله عادل رییس صحت عامه ولایت لوگر، از مساعدت این محموله کمکی تشکری نموده گفت که این تجهیزات در مراکز صحی بستردار انتقال و مورد استفاده قرار خواهند گرفت.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۴۲
Background image

آغاز پروسه اعتباردهی و درجه‌بندی شفاخانه‌های خصوصی از شفاخانه FMIC

پروسه اعتبار دهی و درجه بندی شفاخانه های خصوصی، با حضور محترم مولوی عبدالولی حقانی معین عرضه خدمات صحی وزارت صحت‌عامه، داکتر فقیر محمد زیار رئیس عمومی شورای طبی وزارت صحت‌عامه و تیم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۳۵
Background image

شماری از دواخانه‌ها، معاینه‌خانه‌ها و فروشگاه‌های مواد خوراکی در ولایت‌های جوزجان و خوست نظارت صورت گرفت

این نظارت که از سوی مسوولان ریاست صحت عامه این ولایات انجام شد که در نتیجه آن، ۴۷ قلم ادویه بی‌کیفیت و تاریخ‌گذشته در ولایت جوزجان جمع‌آوری و به خاطر از بین به گدام مرکزی این ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۴:۳۱
Background image

ورکشاپ سه‌ روزه « مرور بر فعالیت‌های پروگرام روتین معافیت کتلوی سال ۲۰۲۵ در حوزه شمال » که به‌ گونهٔ رسمی افتتاح شده بود امروز خاتمه یافت

این برنامه تحت رهبری داکتر عبدالحکیم همت، رئیس معافیت کتلوی افغانستان با حضور مدیران معافیت کتلوی، کارمندان تخنیکی و نمایندگان نهادهای همکار ولایت های بلخ، سر پل، جوزجان و سمنگان به. . .

BACK TO NEWS