داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز شفاخانه خصوصی «نینو» را افتتاح نمود

akbari_admin
پنجشنبه ۱۴۰۱/۸/۵ - ۱۰:۲۱
داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز شفاخانه خصوصی «نینو» را افتتاح نمود

داکتر قلندر عباد سرپرست وزارت صحت عامه، امروز شفاخانه خصوصی «نینو» را افتتاح نمود.

این شفاخانه در بخش‌های نسایی ولادی و اطفال خدمات ارایه میکند و به گونه معیاری در ناحیه هشتم شهر کابل ساخته شده است.

سرپرست وزارت صحت عامه از ایجاد این شفاخانه استقبال نموده و افزایش مراکز صحی معیاری را در کشور یک نیاز مبرم خواند.

داکتر قلندر عباد بهبود عرضه خدمات صحی را از اولویت این وزارت دانسته تاکید کرد که ما در تلاش استیم تا خدمات صحی را در کشور معیاری سازیم.

سرپرست وزارت صحت عامه همچنان گفت که ما در طی یک سال گذشته دستآورد های خوبی در بخش صحت به خصوص در بخش پولیو و واکسیناسیون داشتیم.

داکتر قلندر عباد نقش زنان را در سکتور صحت ارزنده خوانده تصریح کرد که حضور زنان در تمام بخش های صحت یک نیاز جدی می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۳:۳۶
Background image

نهایی‌سازی طرح شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی در کابل با همکاری قزاقستان

ریاست عمومی پلان و پالیسی وزارت صحت عامه از طریق ریاست پلان و برنامه‌ریزی، نشستی را به‌منظور نهایی‌سازی طرح، پلان، دیزاین و پروپوزل شفاخانه ۱۰۰ بستر تخصصی و فوق‌تخصصی آموزشی که قرار است. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۵:۱۹
Background image

وزارت صحت‌عامه نشستی را به‌منظور دیجیتال‌سازی شفاخانه‌ها در شفاخانه ملی و تخصصی اطفال اندراگاندی برگزار کرد

این نشست که با حضور داکتر وحدت الکوزی رئیس عمومی طب معالجوی وزارت صحت‌عامه، داکتر امین‌الله مومند رئیس شفاخانه‌های تخصصی وثالثی، و شماری از متخصصین بخش‌های مختلف شفاخانه‌های مرکز. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۲ - ۱۴:۱۹
Background image

ورکشاپ سه‌روزه به‌منظور ارتقاء ظرفیت مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس آغاز شد

ریاست عمومی نظارت و بررسی وزارت صحت‌عامه، یک ورکشاپ سه‌روزه را به‌هدف ارتقاء سطح علمی مسوولان ولایتی بخش سرویِلانس و تقویت هماهنگی میان مرکز و ولایات آغاز کرد.

در مراسم افتتاح این. . .

BACK TO NEWS